(Removed from publishing)

Raskaskoneasentaja - Oulainen
Oulaisten Metsäkonehuolto Oy

Original publication date 24.4.2019
Oulaisten Metsäkonehuolto Oy on Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva valtuutettu Ponsse sopimushuolto. Olemme erikoistuneet Ponsse-metsäkoneiden huolto- ja korjaustöihin, joihin meiltä löytyy yli 20 vuoden kokemus.
Oletko mekaniikasta ja koneiden korjaamisesta kiinnostunut aikaansaava työntekijä? Etsimme asiakkaallemme Oulaisten Metsäkonehuolto Oy:lle raskaskoneasentajaa toistaiseksi voimassaolevaan, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Tehtävän kuvaus 

Työnkuvaasi kuuluu Ponsse-metsäkoneiden korjaukset ja huollot sisältäen koneiden säännölliset määräaikaishuollot, ennakoivan kunnossapidon, vikadiagnoosit ja korjaukset. Lisäksi työhösi kuuluu myösmuun raskaankaluston perushuoltotehtäviä. 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta löytyvän työkokemusta raskaan kaluston korjauksista ja huolloista sekä metsäkoneasentajan / raskaskoneasentajan koulutustaustaa. Arvostamme myös aikaisempaa osaamista hydrauliikasta sekä paineilma- ja sähkötekniikasta sekä ymmärrystä teknisistä kaavioista ja tietotekniikan perusohjelmien käytöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä loogista päättelykykyä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet luonteva asiakaspalvelija. Pidät rutiinitöistä, mutta et myöskään hätkähdä muuttuvia tilanteita. 

Tarjoamme sinulle Tämä on huippumahdollisuus sinulle, joka haluat vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä! Pääset työskentelemään tunnetun metsäkonemerkin parissa mukavassa ja rennossa työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden ammattitaitoon ja yleiseen viihtyvyyteen. Työnantaja tarjoaa hyvän perehdytyksen sekä työkalut työsi tueksi.  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 29.4. klo 15-16 ja 8.5. klo 9-10 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi