(Removed from publishing)

Raskaankaluston asentaja
Suomen Henkilöstötalo

Original publication date 17.4.2019

Alumatic oy on innovatiivinen tiennäyttäjä ADR-kuljetussäiliöiden valmistuksessa ja korjauksessa. Olemme joustava ja asiakkaan tarpeet huomioon ottava kokonaisvaltaisesti kuljetusliikkeitä palveleva yritys. Kuljetusyrittäjiltä vaaditaan jatkuvasti kovempia kuljetussuoritteita vuositasolla mitattuina, joten on luontaista, että mekin teemme jatkuvaa tuotekehitystä tehokkuuden parantamiseksi.
Alumatic Oy:n historia ulottuu yli 30 vuoden taakse, jolloin toimitusjohtajamme Tarmo Kylänpää aloitti kuljetussäiliöiden korjaustoiminnan omalla toiminimellään.

 

Haemme asiakkaallemme Alumatic Oy:lle raskaan kuljetuskaluston asentajaa / hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua.

Asentajan työtehtävä koostuu ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston säiliöihin ja päällisrakenteisiin liittyvistä alumiinihitsaus- ja asennustöistä. Työstettävät materiaalit ovat alumiinin lisäksi teräs ja rosteri, joten luokkia ei vaadita. Sähkö-, pneumatiikka- ja/tai hydrauliikka-asennuksien aikaisempi kokemus katsotaan eduksi.


Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Otamme huomioon myös vastavalmistuneet, aidolla asenteella ja kiinnostuksella alaa kohtaa varustetut hakijat. Odotamme oppivaista, luotettavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työhön perehdytetään hyvin työsuhteen alussa ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Tarjoamme mukaansatempaavia työpäiviä siistissä ja asiallisessa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin tukemana. Pääset tekemään työtä, mikä palvelee kuljetusliikkeiden vaativia tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja jota asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen, omaa osaamistasi vastaavan palkan.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h / vko. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Hakemuksesi voit lähettää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten pyydämme lähettämään hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.4.2019.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi. Tiedustelut vain Suomen Henkilöstötalolta.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/