(Removed from publishing)

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Hyvinkään kaupunki

Original publication date 21.5.2019

Hyvinkään kaupungin tilapalvelut hakee

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Onko sinulla rakennusalan tarvittava koulutus ja sopivasti työkokemusta sekä aktiivinen, asiakassuuntautunut ote työntekoon? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä Hyvinkään kaupungin tilapalveluyksikköön. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia!

Projektipäällikön toimi sijoittuu tekniikan ja ympäristön toimialalle tilapalveluyksikköön. Yksikössä työskentelee 11 henkilöä. Tilapalvelu vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 220 000 krsm2. Talonrakennuksen investoinnit ovat vuosittain keskimäärin 15 milj. €.

Tehtäviisi kuuluvat kaupungin toimitilojen tarve- ja hankesuunnittelun johtaminen sekä peruskorjaus- ja uudiskohteiden rakennuttaminen. Työtehtävässä on tulevaisuudessa mahdollisuus kasvaa myös esimiestehtäviin. Vastuusi kattaa hankkeiden koko keston, suunnittelijavalinnoista aina takuutarkastusten teettämiseen. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet valvojat sekä koko yksikön tuki.

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa vastaava koulutus. Vahva projektiosaaminen sekä taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Kokemus sisäilma-asioista ja rakennusterveyteen liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 17.6.2019 klo 15.00 mennessä. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen p. 040 829 1625
ja kiinteistöjohtaja Mikko Silvast p. 040 661 3744.