(Removed from publishing)

Rakennuttajapäällikkö
Metsä Group Others

Original publication date 22.1.2020

Metsä Group hakee nyt

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

Teknologia-organisaatioon jollekin Metsä Groupin pääteollisuuspaikkakunnista.
 

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Olet vastuussa investointien rakennuttamisesta ja tehtävänkuvaasi kuuluu:

  • Metsä Groupin hankkeiden rakennuttaminen
  • Metsä Groupin investointien valmistelu rakentamisen osalta
  • rakennuttamisen kehittäminen Metsä Groupissa

Tehtävässä raportoit Metsä Groupin rakennuttajajohtajalle ja tukenasi on paitsi Teknologia-organisaation ympäristön-, energiatehokkuuden-,maankäytön-, ja kiinteistönhoidonasiantuntijoita, myös Metsä Groupin liiketoiminta-alueiden ammattilaiset.

Mitä sinä voit tuoda Metsään?

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva rakennusalan koulutus (DI, Ins., Rakennusmestari). Koulutuksen lisäksi olet kerryttänyt vähintään viisi vuotta työmaa- tai rakennuttajakokemusta.

Tarvitsemme henkilön, joka pystyy hahmottamaan kokonaisuuksia ja kykenee ottamaan itsenäisesti vastuulleen hallittavat kokonaisuudet. Tarvitset työssä englannin kieltä ja perustason IT-taitoja (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, esitysgrafiikka..).

Toimipaikkana voi sovitusti olla joku Metsä Groupin pääteollisuuspaikkakunnista, mutta tehtävänkuva vaatii myös säännöllistä matkustamista Suomessa. Sujuva verkostoituminen läpi organisaation sekä sosiaaliset vaikuttamistaidot auttavat menestymään tehtävässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle.

Metsä Groupin arvot

Älykäs metsä
 

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään huippuosaajiemme kanssa! Meillä arvostetaan jokaisen panosta ja tehdään intohimolla töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Juhani Pirttimaalle (p. 040 647 3303)

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi).

Haku on auki 7.2.2020 saakka. Kuullaan pian!