(Removed from publishing)

Rakennuttajapäällikkö Teräselementti Oy:lle
Adecco

Original publication date 26.4.2019

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen.

Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna.

Projektit toteutetaan joko tuoteosakauppoina tai tilaajan toimittamien suunnitelmien mukaan. Omien tuotteidemme kehittäminen pohjautuu vankkaan kokemukseen ja vuosien myötä kertyneeseen tietotaitoon. Käytämme julkisivutuotteitamme paljon omissa projekteissamme. Lisäksi ne ovat hyvin suosittuja materiaalitoimituksina.

 

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme joukkoomme ammattitaitoista

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan hankkeidemme koordinoinnista sekä kehittämisestä.

 

Rakennuttajapäällikkönä toimit Tampereen, Turun ja Pääkaupunkiseudun monipuolisten hallihankkeiden parissa. Olet myynnin tuki niin hinnoittelussa kuin teknisemmissäkin kysymyksissä ja viet hankkeen suunnittelua aktiivisesti eteenpäin yhdessä suunnittelutiimin sekä rakennuttajan kanssa. Vastaat lupa-asioista, hankkeen koordinoinnista ja asiakasyhteistyöstä loppuun saakka. Toimit hankkeen vahvana selkärankana jo hankekehitysvaiheessa. Toimit yhdyshenkilönä eri sidosryhmien välillä ja vastaat hankkeen budjetista sekä kannattavuudesta.

 

Etsimämme henkilö on rakennusalan vahva ammattilainen. Kykenet koordinoimaan tehokkaasti erilaisia hankkeita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit luontevasti eri sidosryhmien parissa. Luet tehokkaasti niin numeroita kuin suunnitelmia ja tuot oman kädenjälkesi alkaviin hankkeisiin.

Tarjoamme sinulle taustalle kasvavan ja kehittyvän organisaation sekä alan vahvat ammattilaiset. Pääset aidosti kehittämään ja vaikuttamaan liiketoimintaamme. Saat mahdollisuuden olla osa mielenkiintoisia ja näyttäviä rakennushankkeita Suomen kasvukeskuksissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila 050 386 9841. Haethan paikkaa mahdollisimman pian www.adecco.fi.