(Removed from publishing)

Rakennuspiirtäjä
Parmaco Oy

Original publication date 3.5.2019

Tehtävääsi kuuluvat mm. kohteidemme tarjous- ja työpiirustusten laatiminen yhteistyössä muiden suunnittelijoidemme kanssa. Projekteissamme olet tärkeä osa prosessiorganisaatiotamme ja tuot asiantuntevan panoksesi toteutusvaiheeseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta rakennussuunnittelusta ja tuntemusta suunnitteluohjelmistoista. Kokemus koulu- ja päiväkotisuunnittelusta on merkittävä etu tehtävään haettaessa.  Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Parmaco Oy:n suunnittelujohtaja Jari Palonen, p. 040 667 2557 / email jari.palonen@parmaco.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi sähköpostitse 26.5.2019 mennessä rekry@parmaco.fi

Parmaco työnantajana

Parmacolla työskentelee noin 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä esimerkiksi tuotannossa, suunnittelussa, myynnissä ja hallinnossa. Arvostamme reipasta asennetta ja rehtiä tekemisen meininkiä. Esimerkiksi tehtaillamme rakennusalan koulutus ja työkokemus ovat valttia, mutta meillä on auki myös sellaisia työtehtäviä, joissa oppimishalulla, asenteella ja kokemuksella teollisuuslaitoksessa työskentelystä päästään jo hyvään alkuun.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisia työtehtäviä vauhdilla kasvava alalla
  • Asianmukaiset ja turvalliset työskentelyolosuhteet
  • Mukavat työkaverit ja rennon ilmapiirin
  • Mahdollisuudet kehittymiseen