(Removed from publishing)

Rakennusapulainen betonitöihin (Tampere, Messukylä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 11.1.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Messukylässä sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentelykorkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ alkaa viikolla 2 ja päättyy noin viikoilla 11-12. Tämän jälkeen myös töiden jatkuminen on mahdollista. Työ on osa-aikaista päivätyötä, jota tehdään kahdeksan tuntia päivässä. Työmaalla on 8 päivän kierto, eli betonityövaihe, johon tekijää tarvitaan, kestää 3 arkipäivää päivää, jonka jälkeen 5 arkipäivää menee muissa työvaiheissa, joihin tekijä ei osallistu.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 9.00-16.00 välisenä aikana.