(Removed from publishing)

Rakennusalan myyjä Värväämön toimistolle Helsinkiin
Värväämö

Original publication date 15.11.2019

Meillä on nyt hakusessa kovan luokan yritysmyyntiosaaja Helsinkiin tekemään myynti- ja asiakkuustyötä henkilöstöpalvelualalle, rakennusalan asiakasyritysten sekä työntekijöidemme pariin.

Värväämö toimii melko äijämäisellä alalla, teemme nimittäin henkilöstöhankintaa rakennustyömaille ja teollisuuteen, mutta tekemistämme ohjaavat pehmeät arvot. Haluamme Värväämössä muuttaa alaamme ja koko työelämää inhimillisemmäksi, tasa-arvoisemmaksi ja työntekijälähtöisemmäksi.

Oletko SINÄ etsimämme tuleva Värväämön huippumyyjä? Aikaisemmasta työkokemuksestasi eduksesi lasketaan joku tai vaikka jokainen näistä:

  • Rakennusala
  • B2B- myyntityö
  • Henkilöstöpalveluala

Me luotamme Värväämössä toisiimme, ja meillä pääsetkin vaikuttamaan todella paljon siihen, miten töitä teet ja millaiseksi tehtäväsi muodostuu. Tämä on sinulle erityisen sopiva homma, jos parhaillaan pähkäilet nykytoimessasi, että: ”jos saisin itse päättää, niin tekisin tämänkin niin paljon paremmin”. Me kyllä tuemme sinua kaikin keinoin ja työ ilman muuta opettaa eteenpäin, mutta homma lähtee hyvin käyntiin vain, jos sinulla on jo kovaa aiempaa osaamista edellä mainitusta kolmikosta. Pähkinänkuoressa työ sisältää rakennusalan asiakkaiden kontaktointia, heidän henkilöstötarpeidensa kartoittamista sekä oikeanlaisten töiden löytämistä Värväämöläisille.

Me emme ole liian tosikkoa porukkaa, joten koitetaankin löytää koko ajan kasvavaan joukkoomme sellainen sosiaalinen ja toimelias kaveri, joka levittää hyvää menoa ympärilleen. Värväämöstä et löydäkään vain uutta työpaikkaa, vaan saat samalla yli kolmekymmentä uutta ystävää.

Kerro meille siis kuka olet, mitä olet puuhaillut ja mitä tulevaisuudelta toivot. Tee se 31.12. mennessä täyttämällä hakemuslomake alta tai lähettämällä postia osoitteeseen henri.falkstedt@varvaamo.fi. Aina saa myös soittaa – Henkan tavoitat numerosta 0400 904 286. 

Haku loppuu: 31.12.2019