(Removed from publishing)

Rakennesuunnittelun asiantuntija
Kiwa Inspecta

Original publication date 30.1.2019

Haemme asiantuntijaa rakennesuunnittelutehtäviin. Tehtäväsi koostuvat muun muassa siltasuunnitelmien ja siltojen korjaussuunnitelmien laatimisesta, tietomallintamisesta, piirustusten laatimisesta sekä määrä- ja kustannusarvioiden tekemisestä. Suunnittelun lisäksi sinulla on osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan mahdollisuus osallistua siltojen ja kiinteistöjen tutkimuksiin sekä muuhun asiantuntijatyöhön. Toimipaikkasi voi olla asuinpaikastasi riippuen Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Tampere, Lahti, Turku tai Helsinki.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennusalan insinööri tai DI) pitäen sisällään myös rakennetekniikan opintoja. Sinulla on kokemusta rakennesuunnittelusta ja hallitset yleisimmät suunnitteluohjelmat. Mallinnuskokemus, FISE-pätevyydet ja kokemus siltasuunnittelusta ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Olet toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisukykyinen tekijä, jolla on halu oppia uutta ja kehittyä. Työskentelet sujuvasti niin itsekseen kuin porukassakin. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä hyvät it-taidot ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi. Hakuaika tehtävään päättyy 26.3.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.