(Removed from publishing)

Rakennesuunnittelija
Granlund Oy

Original publication date 7.6.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme nyt taloyhtiö- ja toimitilapalveluihimme rakennesuunnittelijaa korjausrakentamisen ja uudiskohteiden erilaisiin rakennesuunnittelun tehtäviin.

Meillä pääset näköalapaikalle mukaan kiinnostaviin hankkeisiin, mielenkiintoisten asiakkaiden ja teknisesti haastavien projektien pariin. Työ käsittää monipuolisesti taloyhtiöiden sekä liike- ja toimistotilojen peruskorjausten (mm. julkisivukorjaukset ja linjasaneeraukset) suunnittelutehtäviä aina piirtämisestä ja mallintamisesta vaativiin betoni-, teräs- sekä puurakenteiden korjaussuunnittelutehtäviin.

Korjausrakentaminen kattaa Granlundilla suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan sekä kuntokartoitukset ja -tutkimukset. Osaston tavoitteena on vastata korjausrakentamisen kasvavaan markkinaan ja asiakkaiden kanssa luoda koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Granlund on kotimainen ja kokonaan työntekijöidensä omistama yritys. Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta.

Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (DI, RI tai Ins. AMK. koulutusta)
  • Vähintään 2 vuoden työkokemusta
  • Suunnitteluohjelmistojen, kuten Autocadin ja Revitin, osaamista
  • Yhteistyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Uteliasta ja motivoitunutta asennetta

Lisäksi luemme eduksi laskentaohjelmien hallinnan. 

Pääset itse aktiivisesti vaikuttamaan toimenkuvaasi omien toiveidesi ja kokemuksen sekä osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko?

Kerro itsestäsi lisää ja lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat sunnuntaihin 23.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Juhani Aalto, p. 050 69655 ja ryhmäpäällikkö Markus Heinonen, p. 050 528 0975 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.