(Removed from publishing)

Rahoitusneuvojia Helsinkiin
Opset Oy

Original publication date 8.1.2019

Haemme toimihenkilöitä OP Asiakaspalvelut Oy:n Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin Helsinkiin 

Tehtävä sisältää OP:n henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun Back Office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme.

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Kiireen- ja paineensietokykyä
- Oma-aloitteisuutta
- Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Joustavaa työotetta
- Kiinnostusta kehittyä pankkialan ammattilaiseksi

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työ alkaa 11.2.2019 ja määräaikaisuus kestää 30.9.2019 asti. Tuntimäärä työsopimuksella 20 h/vko + lisätyö, jolloin työtunnit viikoittain voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä. Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 20.01.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29544&jc=1

Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.