(Removed from publishing)

Putkieristäjä Tampereelle 26623
Maximus Oy

Original publication date 3.12.2018

Haemme asiakasyrityksellemme putkieristäjiä lämpöjohto-, vesijohto- ja ilmastointieristyksiin. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vähintään vuoden työkokemus putkieristämisestä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, valmiutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä oma-aloitteellisuutta. Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. B-ajokortti ja oma käytössä oleva auto ovat tarpeen, koska työmaat sijaitsevät useassa kohteessa Tampereella.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne 050 355 0300

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi/