(Removed from publishing)

Purkukoneenkuljettaja REKRYTOINTI
Mevaset Oy / Alen Consulting Oy

Original publication date 14.3.2019

Purkutyöt sujuvat ongelmitta, kun niistä vastaa luotettava purkuyritys. Tampereen alueella ja muualla Pirkanmaalla rakennusten purkutöiden toteuttajaksi kannattaa valita Mevaset Oy, asiakaslähtöisesti palveleva purkualan asiantuntija, joka toimii tarvittaessa koko maan laajuisesti. Heidän asiakaskuntansa koostuu pääosin rakennusyrityksistä ja teollisuudesta, julkisesta sektorista sekä yksityishenkilöistä. Mevaset Oy purkaa mm. asuin- ja liikekiinteistöjä, julkissektorin rakennuksia sekä erilaisia teollisuushalleja ja -rakennuksia. Mikään kohde ei ole heille liian vähäpätöinen tai haastava, vaan asiakkaamme suhtautuu jokaiseen toimeksiantoon tinkimättömällä ammattiylpeydellä.

Etsimme nyt Mevaset Oy:lle

PURKUKONEENKULJETTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit purkukoneenkuljettajana monipuolisissa purkukohteissa Pirkanmaan alueella ja myös eri puolilla Suomea. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä purkualalta
  • sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot
  • olet tottunut itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja
  • sinulta löytyy joustavuutta sekä matkustusvalmiutta.

Työturva- ja tulityökortin katsomme hakijan eduksi. Työ on kokoaikainen ja palkkauksessa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työnkuvan, pitkäaikaisen työsuhteen menestyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden toimia osana ammattitaitoista työyhteisöä. 

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.