(Removed from publishing)

PURCHASE SPECIALIST, Turku
Experis

Original publication date 8.3.2019
Tunturi-Hellberg Oy Ltd on yksi kokeneimmista polkupyörien valmistajista sekä johtava polkupyörien ja pyöräilytarvikkeiden maahantuoja Suomessa. Vuonna 1922 perustettu yrityksemme kuuluu tänä päivänä Accell Group NV -konserniin, joka on Euroopan suurin polkupyöräalan yritys. Suunnittelemme ja valmistamme Tunturi- ja Nishiki-polkupyörät sekä tuomme maahan kansainvälisesti tunnettuja pyörämerkkejä kuten Haibike, Ghost, Koga, Van Nicholas, Winora ja Lapierre. Toimimme myös polkupyörätarvikkeiden maahantuojana. Edustamiamme tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Meille tärkeitä asioita on palvella yhteistyökumppaneitamme luotettavasti ja pitkäjänteisesti.
Toimitamme laadukkaita tuotteita ja teemme töitä laadun takaamiseksi.
Vastuullisesti toimiva yritykseksemme on mukana kehittämässä kotimaista pyöräkauppaa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Accell Group NV -konsernin muiden yritysten kanssa ja se tekee meistä vahvan toimijan Suomen markkinoilla.
 
Haemme nyt Tunturille Turkuun 
 
Purchase Specialistia. 
 
Työssäsi toimit myynnin vetäjän ja ostajan kanssa tiiviissä yhteistyössä monipuolisissa oston tukitehtävissä. Teet ostotilaukset järjestelmiin, vastaat tilausseurannasta ja kotiutuksesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä Tunturin jälleenmyyjien, tullin ym. sidosryhmien kanssa, sekä sisäisesti varaston, myynnin ja muun ostotiimin kanssa. Vastaat tuoterekisterin ja lomakkeiden ym ostoprosessiin liittyvän dokumentaation ylläpidosta raportoiden Finance Managerille. Omaat saumattomat yhteistyötaidot, sekä jämäkän työotteen tilausten koordinoinnissa ja aikatauluista huolehtimisessa. Erinomaiset Excel-taidot katsotaan suureksi eduksi tähän tehtävään. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- Soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi, ekonomi) 
- Kokemusta kansainvälisistä oston tehtävistä, tullausasiakirjojen hallinnasta jne
- Tarkkuutta, täsmällisyyttä, hyviä aikataulutustaitoja ja paineensietokykyä 
- Office-ohjelmien hyvää hallintaa, Excelin erinomaiset taidot eduksi 
- Suomen- ja englanninkielen hyviä kirjallisia ja suullisia taitoja, ruotsi eduksi
- Toimialakiinnostus auttaa tässä työssä menestymiseen 
 
 
Tarjoamme mielenkiintoisen haasteellisen tehtäväkentän osana Nordic-organisaatiota, vakituisen työn kansainvälisestikin tunnettujen polkupyöräbrändien parissa, sekä hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen tehtävään. Työhyvinvointi on meille tärkeä asia ja kannustamme kaikkia pyöräilemään, koska se parantaa hyvinvointia ja säästää luontoa! Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 16 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 24 henkilöä. 
www.tunturi.fi
 
Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 20.3. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Purchase Specialist, Turku” –kautta. 
 
Lisätietoja antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen, parhaiten tavoitettavissa ma 11.3. klo 8:30-9:30, p. 050 390 9787.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.