(Removed from publishing)

Puhdastilasiivooja Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 29.11.2019

Oletko vankka puhdastilasiivouksen ammattilainen vailla uutta, vakituista työtä? Kiinnostaako työskentely ketterässä kiertotalousfirmassa, jossa panostetaan esimiestyöhön ja työntekijöiden hyvinvointiin? Meillä on paikka sinulle, haemme nimittäin 

 

PUHDASTILASIIVOOJAA

 

Espoon Otaniemeen. Kuten titteli kertoo, tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme puhdastilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään arkisin klo 6-14.

 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta puhdastilojen siivouksesta vähintään yhden vuoden verran. Alan koulutukset luetaan eduksesi, mutta vielä tärkeämpää on jämpti työote ja positiivinen asiakaspalveluasenne!

 

Kunnolliset, modernit työvälineet ovat meillä L&T:llä itsestäänselvyys ja työajanseurantakin hoituu meillä mobiilisti paperilistojen sijaan. Panostamme esimiestyön lisäksi perehdytykseen ja tarjoamme työntekijöillemme myös tavallista kattavamman työterveyshuollon, sairauskassoineen päivineen. Tahdomme huolehtia sinun hyvinvoinnistasi myös työajan ulkopuolella ja siksi käytössäsi ovat henkilökuntakerhot, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä leffaliput.

 

Oletko sinä etsimämme siivooja? Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja nappaamme parhaat tyypit töihin heti kun he vapautuvat.

 

Vai haluatko lisätietoa L&T:stä tai tästä tehtävästä? Tutustu meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähetä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaista hakemustasi odotamme jo rekryjärjestelmämme kautta!