(Removed from publishing)

Prosessoijaksi Okmeticille
Okmetic Oy

Original publication date 2.5.2019

Oletko etsimässä uutta suuntaa työurallesi ja olisit kiinnostunut teknologiateollisuuden tarjoamista työmahdollisuuksista? Okmeticilla kaivataan piinkovia prosessoijia vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle. Oletko sinä yksi heistä?

Okmetic investoi Vantaan tehtaan laajennukseen ja kaipaa uusia prosessoijia koulutettavaksi puolijohdeteknologian ammattilaisiksi. Okmeticilla on aloittanut useita kymmeniä uusia prosessoijia keväällä 2019 ja etsimme vielä joukkoon lisää huipputyyppejä kevään aikana. Okmetic tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, joten edellytämme sinulta mahdollisuutta sitoutua töihin pidemmäksikin aikaa. Tutustu Okmeticilla työskentelevien työntekijöiden uratarinoihin tarkemmin tästä: https://www.okmetic.com/fi/tyopaikat/uratarinat

Prosessoijana työtehtäväsi koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista prosessitöistä tuotannon eri vaiheissa. Työskentelet modernissa tehtaassa muun muassa tuotantoprosessin ohjauksessa, automaatiolaitteiden ja -robottien operoinnissa sekä laadunvalvonnassa varmistaen, että asiakkaille toimitettavat piikiekot täyttävät korkeat laatukriteerit. Osa työskentelystä tapahtuu siisteissä puhdastiloissa. Tuotannossa työskennellään 12 tunnin työvuoroissa, jossa kierto on kaksi päivävuoroa - yksi vapaa - kaksi yövuoroa - viisi vapaata. Osa tehtävistä on myös katkeamattomassa 3-vuorossa, jossa kierto on kaksi aamuvuoroa – kaksi iltavuoroa – kaksi yövuoroa – neljä vapaata.

Aikaisempi kokemus tuotanto- ja vuorotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä kattavan perehdytysohjelmamme avulla koulutamme sinut työtehtäviisi. Prosessoijan työssä tarvitaan hyviä tietoteknisiä taitoja, sillä käytettävät laitteistot sisältävät tietotekniikkaa ja automaatiota. Toivomme sinulta nopeaa oppimiskykyä, huolellista työotetta sekä tarkkaa ohjeiden noudattamista työssä, sillä lopputuotteiden korkea laatu on meille tärkeää. Arvostamme myös joustavuutta, yhteistyökykyä ja halua oman ammattitaidon kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn menestyvässä ja turvallisessa yrityksessä, jolla on erittäin positiiviset tulevaisuuden näkymät. Okmeticilla on vahva tilauskanta sekä käynnissä oleva tehtaan laajennusinvestointi. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme vakituisen työsuhteen, hyvät liikunta- ja ruokailuedut sekä mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan haastavan työn ja erilaisten koulutusten avulla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaista palkkausta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi