(Removed from publishing)

Prosessityöntekijä
Rudus Oy

Original publication date 30.1.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 335 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Haemme Kuopioon kahta prosessityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluvat mm. betonin valmistus, laadunvalvonta, kiviaineksen laadunvalvonta, työhön kuuluvien koneiden ja laitteiden kunnonvalvonta sekä niiden ylläpitoon liittyvät huoltotyöt sekä tarvittaessa muut tuotannolliset työt valmisbetoniasemilla, kiviainestoimipisteissä sekä työmailla Kuopion, Suonenjoen ja Pieksämäen alueilla.

Tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa ja henkilöllä ei saa olla myöskään muita rajoitteita tehdasympäristössä työskentelylle. Toivomme etsimältämme henkilöltä oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä ja halua omaksua uusia asioita. Turvallinen työtapa ja asiakaspalveluasenne sekä IT-perustaidot ovat välttämättömiä. Hänen perusominaisuuksiaan ovat tarkkuus ja huolellisuus.

Tarjoamme osaavalle henkilölle ammattitaitoisen työyhteisön ja kehittymismahdollisuudet osana alan johtavaa yritystä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Vesa Heikkinen, puh. 040 722 1309 tai vesa.heikkinen@rudus.fi.

Jätäthän hakemuksesi 12.2.2019 mennessä.