(Removed from publishing)

Prosessityöntekijä
WorkPower Oy

Original publication date 2.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!


Etsimme Reisjärvellä sijaitsevaan asiakasyritykseemme prosessityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme, Elecster Oyj, on suomalainen pörssiyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi päätuotteenaan UHT- eli iskukuumennetun maidon prosessointi- ja aseptisia pakkauslinjoja ja niihin liittyviä pakkausmateriaaleja maailmanlaajuisesti.

Tässä tehtävässä toimit kansainvälisen yrityksen pakkausmateriaalituotannossa ammattitaitoisen ja innostavan tiimin keskellä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tuotantokoneiden käyttö, valvonta ja laaduntarkkailu. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, sillä tehtävään perehdytetään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oppimishalua, vastuullista ja huolellista otetta työhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työaika on keskeytymätön 3-vuoro, joten edellytämme hakijalta lisäksi valmiutta vuorotyöhön.

Työsuhde alkaa alkuvuodesta 2019 sopivan henkilön löydyttyä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta, tai lähetä se suoraan sähköpostilla joko lasse.lehtinen@workpower.fi tai mira.salomaa@workpower.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi
HR-konsultti Mira Salomaa, puh. 045 132 0405 / mira.salomaa@workpower.fi