(Removed from publishing)

PROSESSINVALVOJA, Lapua
Manpower

Original publication date 13.6.2019
Lapuan Peruna Oy on perunatärkkelystä valmistava yritys Lapualta. Yritys on perustettu 1952 ja kuuluu Finnamyl -konserniin. Liikevaihto on n. 7 M€. Yhtiö sopimus viljelyttää tärkkelysperunaa Etelä-Pohjanmaan alueella. Perunajauho myydään paperiteollisuuden tarpeisiin. Tehtaan toiminta painottuu syksyn ajalle, jolloin sato korjataan pelloilta ja toimitetaan tehtaalle prosessoitavaksi.

 

Haemme syksyn käyntikauden ajaksi reippaita 

PROSESSINVALVOJIA Lapualle

Tehtävänäsi on siistimistä, pesuja letkulla ja painepesurilla, kiertelyä prosessissa ja huomiointia siitä, että kaikki toimii kuten pitää. Myös raaka-aineen syöttö ja sen sujuvuus on prosessivalvojan kontolla. 

Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on reipas ote työhön. Pidät ruumiillisesta työstä, jossa saa liikkua paljon. Ruumiillinen työ ei kuitenkaan tarkoita painavia nostoja tms., joten työ sopii erinomaisesti myös naisille. 

Sinut perehdytetään tehtävään ja tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä. Työn kesto on arviolta elokuun puolesta välistä lokakuun loppuun. Työ on keskeytymätöntä 3-vuorotyötä ma-su. 

Toimi nopeasti! Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. 

Hae tehtävää viimeistään 16.6.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi