(Removed from publishing)

Prosessinhoitaja
Altia

Original publication date 2.1.2019

Altia Industrial on Pohjoismaiden johtava ohrapohjaisten tuotteiden valmistaja. Tuotteitamme ovat ohratärkkelys, ohra-alkoholi, tekniset etanolit ja rehujen raaka-aineet.

Haemme palvelukseemme Rajamäelle

PROSESSINHOITAJAA

Prosessinhoitajana työskentelet erilaisten peruskemikaalien valmistusprosesseissa. Toimenkuvaasi kuuluu monipuolisia tuotantotehtäviä: säiliöautojen lastausta, prosessien valvontaa ja ohjausta, pakkauslinjan käyttöä, tuotantolinjojen säätöä ja puhdistusta sekä tuotantovaiheisiin liittyvää dokumentointia. Ammatti edellyttää mm. prosessien tuntemusta ja huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön.

Tehtävään soveltuva koulutus on esim. prosessinhoitajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Työskentelytyyliltäsi olet tarkka, tehokas ja joustava. Olet kiinnostunut tekniikasta ja pidät työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa. Katsomme eduksi muutaman vuoden työkokemuksen teollisuuden tuotannollisista töistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työkokonaisuuden sekä mukavat työkaverit. Työtä tehdään arkisin klo 07:00-15:00.


Työsuhde on määräaikainen päättyen 31.12.2019.

Lisätietoja antaa työnjohtaja Taina Kallio, taina.kallio@altiacorporation.com.

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 31.1.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.