(Removed from publishing)

Prosessikemisti, QuikRead
Orion Diagnostica Oy

Original publication date 5.8.2019

Haluaisitko työskennellä kemistinä Suomen johtavassa lääketieteellisen vieritestauksen yrityksessä ihmisten terveydenhoitoa edistävien tuotteiden kehittämisen parissa?

Haemme nyt Orion Diagnosticalle tuotteen elinkaaren hallinnan Product LifeCycle Management-organisaatioon

Prosessikemistiä

vakituiseen tehtävään. PLCM-organisaatio on osa toimitusketjua ja vastaa tuotannossa olevien tuotteiden tuotehuollosta ja tuoteprosessien kehittämisestä toimintavarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Tällä hetkellä PLCM-tiimissä työskentelee 11 henkilöä, ja toivottavasti pian myös ehkä sinä! Meillä on monipuolista osaamista, kokeneita ammattilaisia ja hyvä yhdessä tekemisen meininki.

Tehtävän kuvaus:

Toimit tehtävässäsi QuikRead-vieritestausjärjestelmän tuotantoon ja elinkaaren hallintaan liittyvissä kehitysprojekteissa. Monipuolinen toimenkuva kattaa tuotesiirrot (Design Transfer), tuotemuutokset, tuotantoprosessien kehitysprojektit, riskienhallinnan, asiakasvalitusten käsittelyn, teknisen dokumentaation ylläpidon ja painetun pakkausmateriaalien muutokset. Teet työtä yhdessä tuotannon, tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, ja laadunhallinnan kanssa. Raportoit työstäsi PLCM-organisaation vetäjälle.

Toivomme sinulta:

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon (DI tai FM) biotekniikan, biokemian tai kemian alalta sekä aikaisempaa kokemusta tuotannollisesta toiminnasta ja projektityöskentelystä. Immunologisten menetelmien ja proteiinianalytiikan tuntemus antaa hyvän pohjan tehtävään.

ISO-standardin 13485, IVD-direktiivin, IVDR-asetuksen ja FDA QSR-vaatimusten tunteminen ja SAP-järjestelmän käyttökokemus ovat eduksesi.
Tehtävässä viihtymistäsi edesauttavat vastuullinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava työskentelytapa. Olet motivoitunut ja sinulle tuntuu luontevalta ottaa vastuun omalla toiminta-alueellasi ja työskennellä systemaattisesti kohti tavoitteita. Sinulla on positiivinen asenne ja joustavuutta toimia muuttuvissa olosuhteissa. Tiimipelaajana yhteistyö- ja kommunikointitaitosi eivät petä tiukoissakaan tilanteissa. 

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisia ja haastavia tehtäviä kannustavassa ja innostavassa työyhteisössä. Työssäsi pääset mukaan vaikuttamaan tuotteen koko elinkaareen. Saat mahdollisuuden toimia eri osa-alueiden ammattilaisten kanssa ja kehittää omaa osaamistasi.
Lisäksi tulet olemaan töissä yrityksessä, jossa tehdään korkeatasoista asiantuntijatyötä, vahvasti mukana kehittämässä edistyksellisiä ratkaisuja ihmisten terveydenhoidon hyväksi.

Kuulostaisiko sinun työpaikaltasi? Haethan heti!

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ethän siis odota. Hoidamme rekrytoinnin yhteistyössä Accountor HR4:n ja rekrytointikonsultti Ilona Järventaus-Kiiskin kanssa. Haku päättyy 18.8.

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Orion Diagnosticalla antaa mielellään tiimin vetäjä Paula Luokola arkisin klo 8-16 välisenä aikana, p. 050 381 3786.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.