(Removed from publishing)

Prosessi-insinöörejä ja käyntiinajoinsinöörejä
ANDRITZ Oy

Original publication date 27.8.2019

ANDRITZ Fiber Technologies -divisioona hakee kuitulinja-tiimin vahvistusta prosessi-insinööreistä ja käyntiinajoinsinööreistä.

Prosessi-insinöörinä osallistut projekteihin myyntivaiheesta alkaen, käyt asiakasneuvotteluissa ja vastaat laitoksen mitoituksista ja toiminnallisuudesta osana projektiryhmää. Osallistut ajoittain myös testauksiin ja käynnistyksiin sekä pidät asiakaskoulutuksia. Tehtäväkenttääsi kuuluu taselaskentaa, PI- kaavioiden luominen, prosessilaitteiden, putkilinjojen ja säätöventtiilien prosessiarvojen laskeminen sekä prosessiselostuksien ja käyttöohjeiden kirjoittaminen. Vastaat myös yhdessä automaatiosuunnittelun kanssa prosessien säätökaavioista.

Käyntiinajoinsinöörinä työskentelet käyttöönottotiimin jäsenenä tai vastaavana käyttöönottajana ja pienryhmän vetäjänä koestuksissa ja käyntiinajoissa maailmanlaajuisissa kohteissa. Viestit vakuuttavasti asiakkaan kanssa, raportoit projektin etenemisestä Suomeen sekä järjestät asiakkaan käyttöhenkilöstölle koulutuksia.

Voit olla jo kokenut prosessiosaaja tai työelämässä ensimmäisiä kannuksia hakeva henkilö. Meille tärkeää on halusi työskennellä teknologian parissa ja yhteistyössä asiakkaidemme ja meidän osaavan joukkueemme kanssa. Tehtäväroolista riippuen toimenkuvasi voi painottua enemmän suunnitteluun tai käyttöönottoon.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Kotka, muut ANDRITZ Oy:n toimipisteet ovat myös mahdollisia.

 

Hakijalta edellytämmme:

  • Teknistä tutkintoa soveltuvalta alalta.
  • Kuitulinjan prosessien tuntemusta.
  • Kokemus prosessisuunnittelusta, prosessien koestamisesta, käyntiinajoista tai ohjaamisesta on eduksesi.
  • Ajantasaisia IT-taitoja.
  • Ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä.
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä.
  • Valmiutta matkustaa eri puolilla maailmaa ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.
  • Englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito on eduksi

 

Tarjoamme sinulle:

  • Vaihtelevaa projektityötä ympäri maailman ja juuri sinun uratilanteeseen sopivia haasteita. Räätälöimme toimenkuvaa siihen suuntaan, joka sinulle urasi tässä vaiheessa parhaiten sopii.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa ma 9.9.2019 klo 13-16 ja ma 23.9.2019 klo 13-16 prosessisuunnittelun päällikkö Susanna Vuorinen, +358 40 860 5276 sekä käyntiinajoryhmän päällikkö Mikko Maaranen, +358 40 860 5565.

 

Hakemukset 27.9.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.