(Removed from publishing)

Projektitoimihenkilöitä Kuopioon
Opset Oy

Original publication date 1.11.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Kuopiossa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.


Meillä Kuopiossa on jo lähes 230 opsetlaista, jotka työskentelevät monipuolisissa finanssialan taustatehtävissä, sekä erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa. Työtä tehdään moderneilla työkaluilla, viihtyisissä tiloissa ja hyvällä kuopiolaisella meiningillä! Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.


Käynnistämme lokakuussa yritysasiakkaiden saldo- ja korkotodistuksiin liittyvän käsittelyprojektin Opsetin pankkitoiminnan palveluissa. Projektissa käsitellään rutiininomaisesti OP Ryhmän järjestelmistä koottavia todistuksia, joita toimitetaan asiakkaille postitse. Tarpeen tullen kontaktoimme myös asiakkaita asioiden selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita, ja projektityössä on myös omat volyymi-, laatu-, ja tulostavoitteet.


Meillä viihdyt ja pärjäät kun olet kiinnostunut finanssialasta, olet työotteeltasi tavoitteellinen ja sinulta löytyy erinomaiset tiimityötaidot sekä nautit rutiininomaisista työtehtävistä. Tehtävässä käytetään useita eri järjestelmiä, joten olet näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Aikaisempi back office kokemus on aina plussaa, samoin pankki-  ja vakuutusalan tuntemus, vaikkakaan nämä eivät ole pakollisia.


Työt alkavat 10.12.2019 ja solmimme työsuhteet 29.02.2020 saakka. Työtä tehdään ma-pe kahdessa vuorossa klo 8-14 ja 14-20. Työtä tehdään vähintään 30 h/vko.


Meillä pääset tutustumaan finanssialan mielenkiintoisiin työtehtäviin!


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti, kuitenkin viimeistään 17.11.2019. Haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja jo hakuajalla.


Hae paikkaa seuraavan linkin kautta: https://opset.fi/tyopaikka/projektitoimihenkiloita-kuopioon/


Kaipaatko lisätietoa?


Pirauta tiimin esimiehelle Anna-Kaisa Mustaparta, puh: 040 769 4804 tai rekrytointikonsultille Elina Malinen, puh:040 657 8078


Tavoitat meidät myös sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. ​


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.