(Removed from publishing)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Finavia Oyj

Original publication date 13.1.2020

Onko sinulla loistavia ideoita ja ratkaisuja, jotka tekevät mahdottomasta mahdollisen? Oletko haaveillut ainutlaatuisesta työstä uniikkien ratkaisujen parissa, jossa sinulla olisi mahdollisuus olla mukana kehittämässä maailman parasta lentoasemaa?

Etsimme huippuammattilaisten tiimimme infrarakentamisen projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että tänään tehdyt ratkaisut turvaavat tulevaisuuden ja toimivat pohjana lentoaseman jatkuvalle kehittymiselle. Pääset seuraamaan oman työsi vaikuttavuutta koko lentoaseman kokoisessa työhuoneessasi sekä haastamaan itseäsi toinen toisiaan mielenkiintoisempien lentoliikennealueiden projektien parissa. Tekemäsi työ on alku hyvien asioiden ketjulle, jonka lopputuloksena on lupaamamme poikkeuksellinen asiakaskokemus. Me haluamme sinut ylläpitämään ja kehittämään lentoaseman kivijalkaa. Arvomme ovat vastuullisuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja uudistuminen, joihin oman toimialasi erikoisasiantuntijana tuot panoksesi ja näet oman työsi vaikutuksen toimivan lentoaseman osana.

Tekniikka ja vastuullisuus -yksikössä tehtävänäsi on vastata Helsinki Airportin lentoliikennealueilla toteutettavista rakentamis- ja peruskorjausprojekteista ja niiden kokonaisvaltaisesta hallinnasta sekä johtamisesta. Vastaat mm. projektien kustannustehokkuudesta, budjetoinnista, laadusta, aikatauluista ja toiminnallisista tavoitteista.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla DI:n tai AMK tasoinen rakennuspuolen insinöörin koulutus. Voit olla joko kokenut ammattilainen tai tuoreempi tapaus, jolla on palava halu oppia uutta ja kehittyä rautaiseksi osaajaksi. Tehtävässä oleellista on itseohjautuvuus, kyky yhdistää, käsitellä ja hankkia tarvittavaa tietoa sekä kyky itsenäisesti ratkoa eteen tulevia ongelmia ja johtaa projekteja asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä koet esiintymisen luontevana. Puhut lisäksi sujuvaa englantia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme, hyvät työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla Pohjois-Euroopan parhaaksi valitun lentoaseman kupeessa.

HAKEMINEN

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää 2.2.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.