(Removed from publishing)

Projektipäällikkö
Talous ja nuoret TAT

Original publication date 11.11.2019

Yrittäjyyskasvatuksen tietopankki Tralla etsii vuodelle 2020 kokopäivätoimista projektipäällikköä. Etsimme markkinointiviestinnän osaajaa, joka on kiinnostunut opetuksen kehittämisestä yrittäjyyskasvatuksen näkökulmasta.

Tehtävänäsi on kehittää olemassa olevaa Tralla-palvelua yhdessä käyttäjien kanssa ja nostaa palvelun käyttö uudelle levelille. Työ sisältää kehittämistä, markkinointia, kouluttamista, vaikuttamista ja opettajien innostamista palvelun käyttämiseen. Matkalaukkusi on ahkerassa käytössä.

Työpaikkasi on Talous ja nuoret TATissa Helsingissä. Osan perehtymisjaksosta suoritat Nuori Yrittäjyys ry:ssä, jonka kanssa TAT kehittää Tralla-palvelua. Teet tiivistä yhteistyötä myös muiden yrittäjyyskasvatuksen toimijoiden kanssa. Reissaaminen, ihmisten kohtaaminen sekä viestintä ja markkinointi eri muodoissaan sujuvat sinulta luonnostaan. Haluat tehdä töitäsi tavoitteellisesti. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, mutta jaksat myös keskittyä yksityiskohtiin.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.11.2019 sähköisessä muodossa rekry(at)tat.fi. Otsikoi viestisi Trallan projektipäällikkö.

Johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen antaa tehtävästä lisätietoja puhelimitse (puh. 040 545 2198) maanantaina 11.11. klo 15–16 ja perjantaina 15.11. klo 13–16.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Tutustu Trallaan tarkemmin osoitteessa tralla.fi.