(Removed from publishing)

Projektipäällikkö
Efima Oy

Original publication date 23.5.2019

Hei sinä, projektien partaveitsi – haluamme sinut! Efima voi muuttaa (työ)elämäsi. Se on paljon luvattu, mutta pidämme kiinni lupauksistamme.

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Toimit projektipäällikkönä vaativissa liiketoiminnan kehityshankkeissa, joissa käytetään ensisijaisesti Microsoft Dynamics D365 -toiminnanohjausjärjestelmää tai muita Efiman tarjoamia ohjelmistoja. Pääset hyödyntämään vankkaa projektijohtamisen osaamistasi sekä ymmärrystäsi liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä niin pienempien taloushallinnon projektien kuin kokonaisvaltaisien ERP-ratkaisuiden parissa. Vastaat asiakastoimeksiantojen onnistumisesta johtamalla ja ohjaamalla erilaisia ihmisiä aina alihankkijoista asiakkaaseen. Uskallat haastaa ja kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja ja ratkaisuja. Lisäksi osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen. Tärkeintä kuitenkin on, että olet hyvä tyyppi.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • johdat, ohjaat ja innostat projektitiimiä tuottamaan asiakkaalle erinomaisia liiketoimintaratkaisuja.
  • osaat pitää asiakkaan huipputyytyväisenä.
  • sinulla on kokemusta muutosjohtamisesta ja ERP-pakettiratkaisuista
  • ymmärrät liiketoimintaa ja olet jo ansainnut kannuksesi toiminnan kehittämisessä.
  • olet jo usean vuoden ajan kerännyt kokemusta, osaamista ja onnistumisia projektijohtamisesta.
  • siedät hyvin painetta ja ymmärrät yksittäisten tehtävien tärkeyden osana laajoja kokonaisuuksia.
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa.
  • viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • sinulla on soveltuva korkeakoulutus – esim. KTM, DI, tradenomi tai AMK-insinööri.

On eduksi, jos sinulla on kokemusta Microsoft Dynamics 365 tai AX-toimituksista tai monitoimittajaprojekteista.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Meillä ihmiset viihtyvät ja tuottavat asiakkaille loistokokemuksia. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään yhdessä tietoa ja osaamista jakaen. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Efimalla ihmiset ovat keskiössä, ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.

Lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi 15.6.2019 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Karjunen. Jukan tavoitat sähköpostilla jukka.karjunen@efima.com tai puhelimitse 29.5. klo 8:00 - 9:00 ja 5.6 klo 8:00 - 9:00 numerosta 050 434 7496.