(Removed from publishing)

Projektipäällikkö
Kontiotuote Oy

Original publication date 6.2.2019

HAEMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ /INSINÖÖRIÄ PROJEKTIRAKENTAMISHANKKEIDEN PARIIN

Kontiotuote on ammattilaisen valinta yksityisen ja julkisen puolen ammattirakentamiskohteisiin. Projektirakentamisen tiimimme vastaa haasteisiin pienistä päiväkodeista isoihin monitoimikampuksiin, ja tarjoamme puu- ja projektiosaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Toimimme hankkeissa hirsitoimittajana tiiviissä yhteistyössä kohteen päätoteuttajan kanssa.

Projektipäällikkönä vastaat Kontion projektirakentamishankkeista suunnitteluvaiheesta projektin loppuun saakka. Johdat hankkeita tehden yhteistyötä suunnittelijoiden, työmaaorganisaatioiden ja Kontion ammattilaisten kanssa. Osallistut ja johdat tarjouslaskentaa ja neuvotteluita, ja urakan aikana huolehdit yhteydenpidosta työmaaorganisaatioon, hallinnoiden koko Kontion projektirakentamisen prosessia sinulle nimetyissä hankkeissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (RKM, RI, DI)
  • kokemusta rakennustyömailta
  • kokemusta projektitehtävistä
  • kokemus hirsirakentamisesta on etu
  • englanninkielen taitoa

Olet rohkeasti vastuuta ottava, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja aikaansaava. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön ja valmiutta matkustaa.

Toimit liiketoimintajohtajan alaisuudessa ja osallistut projektiliiketoiminnan kehittämiseen omalla osaamisalueellasi. Työpaikkasi on Oulussa, Pudasjärvellä tai Etelä-Suomessa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja paikan kasvavan yrityksen innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.3.2019 mennessä osoitteeseen hanna.haipus@kontio.fi