(Removed from publishing)

Projektiosaaja, sisälogistiikka ja astiahallinta, Fortum Waste Solutions Oy
Academic Work

Original publication date 23.1.2020
Fortum Waste Solutions Oy tarjoaa tehokkaita ja turvallisia kierrätys- ja jätepalveluita vuosikymmenien kokemuksella.

Etsimme Fortumille itseohjautuvaa ja rohkeaa työntekijää kehitysprojektiin Riihimäelle. Tulet vastaamaan sisälogistiikan ja astiahallinnan prosessien kehittämisestä, suunnittelemisesta ja jalkauttamisesta.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä osaksi merkittävää suomalaista organisaatiota, jossa osaamistasi arvostetaan. Lue lisää tehtävästä alempaa ja hae paikkaan!
KUVAUS
Etsimme Fortumille itseohjautuvaa ja rohkeaa työntekijää kehitysprojektiin Riihimäelle.

Toimit osana toiminnanohjausjärjestelmän muutosta, ja pääset kehittämään ja suunnittelemaan Fortum Waste Solutionsin sisälogistiikan ja astiahallinnan prosessia sekä vastaamaan sen jalkauttamisesta.

Kommunikoit työssäsi sisäisten sidosryhmien kanssa, työskentelet ERP-muutoksen keskellä ja suunnittelet itsenäisesti prosessien kehittämistä. Työhösi sisältyy myös joitakin työmatkoja esimerkiksi Ruotsiin ja Tanskaan.

Toimit työssäsi itseohjautuvasti kommunikoiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Pääset syventämään osaamistasi toiminnanohjausjärjestelmien parissa sekä aidosti vaikuttamaan siihen, miten jäteastiahallintaa tehdään.

Tarjoamme


* Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa organisaatiossa
* Mahdollisuuden päästä projektin valmistuttua muihin mielenkiintoisiin tehtäviin
* Nykyaikaiset työvälineet ja vapautta toteuttaa työtäsi

TYÖNKUVA

* Sisälogistiikan ja astiahallinnan prosessien kehittäminen ja suunnittelu
* Logistiikan ratkaisujen jalkauttaminen
* Sidosryhmäyhteistyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ja ymmärrystä sisälogistiikasta. Etsimme tehtävään hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa energistä ja itseohjautuvaa henkilöä, Koulutustaustasi ei ole tärkeintä, vaan arvostamme sitä, että sinulla on aiempaa kokemusta projektityöstä sekä kehitys- ja/tai prosessien suunnittelutehtävistä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi insinööri (DI/AMK) tai kaupallisen alan puolelta (KTM/Tradenomi). Puhut sujuvaa suomea sekä englantia ja viihdyt vuorovaikutteisessa työssä. Katsomme isoksi eduksi, mikäli sinulla on ymmärrystä astiahallinnan (mm. jäteastiat, lavat, kontit) parista.

Etsimämme henkilö on:


* Kerryttänyt kokemusta projektityöstä sekä prosessien kehittämisestä ja/tai suunnittelusta
* Energinen ja itseohjautuva työntekijä
* Sujuvaa suomea ja englantia puhuva


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä, tammikuu 2020
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Riihimäki


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fortum Waste Solutions Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Fortum Waste Solutions Oy:stä täältä