(Removed from publishing)

Projektikoordinaattori
SSP Finland Oy

Original publication date 28.10.2019

Etsimme PROJEKTIKOORDINAATTORIA SSP Finland Oy:lle Helsinki-Vantaan toimistolle

Etsimämme henkilö on aina positiivisella otteella toimeen tarttuva ja käytännönläheinen tiimipeluri, joka ei pelkää useita päällekkäisiä hankkeita. Keskeisimpiin työtehtäviisi projektikoordinaattorina kuuluvat mielenkiintoisien rakennus- ja remonttihankkeiden koordinointi, kustannusseuranta, aikataulutus sekä projektisuunnitelmien, urakkailmoitusten, tarjouspyyntöjen ja -vertailujen laatiminen. Osallistut myös urakoitsija- ja työmaakokouksiin ja teet yhteistyötä paitsi urakoitsijoiden, myös muiden yhteistyökumppaneiden sekä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien (mm. huolto/operaatiot) kanssa.

Me toivomme Sinulta:

  • Itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä aitoa intoa oppia uutta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusinsinööri tai -teknikko (sv. projektinhallinta) – voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa!
  • Aiempaa kokemusta uudis- ja/tai korjausrakentamisen alalta

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työtehtävän Helsinki-Vantaan alati uusiutuvassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Brändikirjomme on vertaansa vailla ja jokaisen pisteemme avaamisprosessi on oma uniikki elämyksensä. Tämä paikka on sinulle, jos intohimosi on kehittää ja tapaat innostua projektiluontoisten töiden onnistumisista. Tässä työssä näet konkreettisesti oman työn jälkesi. Pääset osaksi innovatiivista, tiivishenkistä projektitiimiämme.

Tehtävä on kokoaikainen, vähintään vuoden mittainen määräaikainen äitiys- ja vanhempainvapaasijaisuus.

Hae tehtävää osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?cd1de117 – 15.11.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: Business Development & Client Relationship Manager Janne Virtanen 044 741 2837