(Removed from publishing)

Projektikonsultti/Key Account Manager
Temp-Team Finland Oy / JS Suomi

Original publication date 30.10.2019

Yritysesittely


JS Suomi Oy on vakavarainen ja kasvava media-alan yritys, joka kuuluu kansainväliseen JS World Media - konserniin. Konserni toimii 11 maassa ja työllistää noin 450 työntekijää. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2009 lähtien. JS Suomi tuottaa ilmoitusrahoitteisia Interaktiivisia Esitteitä, jotka räätälöidään tarkasti vastaanottajan tarpeisiin. JS:n yrityskulttuurissa yhdistyvät harvinaisen hyvin faktapohjaiset, tuloskeskeiset liiketoiminta-arvot sekä pehmeät inhimilliset arvot, kuten luotettavuus ja lojaalius. Olemme kilpailuhenkisiä ja asiakaskeskeisiä ja teemme lujasti töitä menestyksen eteen.

Työnkuvaus


Tavoitteet korkealla? Oletko ahkera ja valmis oppimaan uutta? Houkutteleeko sinua myyntityö kansainvälisessä ja vakavaraisessa media-alan yrityksessä, jossa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen? Voit olla juuri etsimämme henkilö!

Asiakasyrityksemme JS Suomen toiminta kehittyy vauhdikkaasti ja etsimme heille projektikonsulttia/Key Account Manageria, joka on motivoitunut työskentelemään tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.

Tehtäväsi projektikonsulttina

Myyntitiimin osana tehtävänäsi on kartoittaa Suomen markkinoita ja arvioida miten JS Suomen tuotteet tuovat parhaiten lisäarvoa yrityksille ja julkiselle sektorille.

Olet yhteydessä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin sähköpostitse sekä puhelimitse ja käyt neuvotteluita JS Suomen tuotteiden eduista ja hyödyistä yritysjohtajien ja päättäjien kanssa. Tehtävänäsi on tunnistaa asiakkaan viestintätarpeet ja tarjota heille JS Suomen konseptia niiden ratkaisemiseksi.

Tehtäväsi Key Account Managerina

Perehdytämme ja koulutamme työntekijöitämme kattavasti. Alamme kouluttamaan sinua myös Key Account Managerin rooliin. Roolissa sovit tapaamisia yrityksen edustajien kanssa ja matkustat viikoittain Suomessa asiakastapaamisille.

Sinulla on vastuu projektiesi laadusta, samoin kuin niiden aikataulun järjestämisestä. Tarkoituksena on, että työn tullessa tutuksi pystyt onnistuneesti pitämään myös tapaamisia, jotka kollegasi ovat sopineet. Tulet työskentelemään tiiviisti myyjiemme kanssa saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja mahdollisuutta matkustaa Suomessa.

Haemme henkilöä, jolla on:

•kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä tai vahva motivaatio päästä oppimaan siitä
•hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
•hyvät suomen ja englannin kielen taidot
•kokemus uusasiakashankinnasta katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme?


JS Suomi tarjoaa Sinulle selkeän urapolun ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta. Työntekijöille tarjotaan myös oikeus maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä kulttuuri-/liikuntasaldoa.

Työpaikka on kokoaikainen ja vakituinen ja sijaitsee Helsingin Arabianrannassa.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä, mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin su 17.11.2019. Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Muistathan, että myös hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta enemmän, kuin pelkkä CV.

Lisätietoa tehtävästä antaa HR-konsultti Aino Pietiläinen, 050 5649 139, aino.pietilainen@temp-team.fi.