(Removed from publishing)

Projekti-/tiimipäällikkö ulkovalaistusverkkojen rakentamispalveluihin
Tampereen Vera Oy

Original publication date 11.1.2019

Haemme nyt ulkovalaistusverkko-tiimiimme

PROJEKTI-/TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan ulkovalaistuksen rakentamispalvelujen tuottamisesta sekä niihin liittyvien projektin läpiviemisestä tuloksekkaasti.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat operatiivisen asennustyön resursointi, aikatauluttaminen ja ohjaaminen sekä projektiesi työturvallisuus- ja ympäristöasioista huolehtiminen. Teet aktiivista yhteistyötä nimettyjen asiakkuuksien sekä eri sidosryhmien kanssa ja vastaat ulkovalaistusrakentamiseen liittyvien projektien onnistumisesta. Projektiesi resurssit koostuvat eri tiimien asentajista sekä alihankkijoista, joiden työtä valvot ja ohjaat.

Tehtävä on uusi ja työnkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön taustan ja osaamisen mukaan. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut ja vain jonkin verran työkokemusta omaava henkilö, jolloin pääset ammattilaistemme rinnalle kasvamaan tulevaisuuden tekijäksi. Tai voit olla kokeneempi konkari, jolla on jo aiempaa kokemusta vastaavista projekti- ja esimiestehtävistä, jolloin voit ottaa vastuullesi nopeammin isompiakin projekteja ja mahdollisesti esimiesvastuuta.

Koulutuksesi on tehtävään soveltuva, esim. sähköalan insinööri tai teknikko. Hyvien organisointitaitojesi ja pitkäjänteisen työskentelytapasi ansiosta viet projektisi loppuun aikataulun ja tavoitteiden mukaisesti. Olet kannustava tiimipelaaja ja sinulla on kykyä luoda hyvää henkeä työyhteisössä. Hyvien yhteistyötaitojesi ansiosta sidosryhmäyhteistyö on sinulle luontevaa ja säilytät positiivisuutesi myös kiireessä sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on halu kehittää ja uudistaa tiimin toimintaa sekä kehittää jatkuvasti myös omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhtä Suomen parhaista palveluyhtiöistä. Olet mukana rakentamassa menestystarinaa, saat ympärillesi alan osaavia ammattialaisia ja aktiivisen organisaation sekä laajan asiakaskunnan dynaamisesti kehittyvässä kaupungissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veran rakennuspäällikkö Marko Saviahde, p. 040 572 2879 – Ole rohkeasti Markoon yhteydessä!

Hae tehtävää jättämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.1.2019 mennessä osoitteessa www.sahkolaitos.fi/ura.

#sähköasentaja #työnjohtaja #tiiminvetäjä #tiimi #insinööri #sähköinsinööri #teknikko #sähkö #projekti #projektipäällikkö #rakentaminen #Tampere #rekry #rekrytointi

Keywords: #electrician #supervisor #foreman #team #teamwork #engineer #electricalengineer #technician #electricity #project #projectmanagement #construction