(Removed from publishing)

Project Manager
OP

Original publication date 10.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Vahvistamme Riskienhallinnan mallintamisen tiimiä ja haemme nyt Project Manageria Helsinkiin.

PROJECT MANAGER

Project Managerina työskentelet nimetyssä mallinnushankkeessa tiiviissä yhteistyössä päävastuullisen mallintajan (Lead Analyst) ja muun mallinnustiimin kanssa. Olet organisoimassa mallinnushankkeita, joissa tuotettavia luottoriskimalleja hyödynnetään mm. päätöksenteossa ja vakavaraisuuslaskennassa. Teet päätöksiä yhdessä Lead Analystin kanssa hänen ratkaisujen pohjalta.

Tässä tehtävässä vastaat

Vastuullasi on organisoida ja suunnitella hankkeen eteneminen ja aikatauluttaminen käyttäen projektinhallintatyövälineitä. Huolehdit viikoittaisista keskusteluista sekä suunnittelu- ja seurantapalavereista Lead Analystin ja muun mallinnustiimin kanssa. Informoit aikatauluista ohjausryhmälle ja yksikön päällikölle ja olet sopimassa palavereita myös muiden sidosryhmien kanssa. Laadit raportit ja muistiinpanot palavereissa ja priorisoit tulevia työtehtäviä suunnitelmien mukaan.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvaa aiempaa osaamista projektipäällikön tehtävästä. Olet innostunut ja haluat kehittää työtä nykypäivään ja tähän hankkeeseen sopivaksi saavuttaen tuloksia. Ymmärrys luottoriskimallinnuksesta sekä tietokanta- ja tietojärjestelmäosaaminen katsotaan eduksesi. Toivomme sinulla olevan rahoitusalan tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen vaatii kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä projektinhallintataitoja. Haluat pitää langat käsissäsi ja hahmotat hyvin kokonaisuuden myös paineen alaisena. Ratkaisukeskeinen toimintatapasi vie sinua eteenpäin kohti tavoitetta ja sinulla on kyky kysyä oikeita kysymyksiä ja auttaa muita oivaltamaan ratkaisuja. Työ on yhteistyötä tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa ja sinulla tulee olla erinomaiset yhteistyö- ja verkostointitaidot. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luottoriskien mallinnuksen osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jonka kanssa pääset luomaan uusia toimintamalleja ja kehittämään myös omaa osaamistasi. Rooli on uusi ja sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa sen muotoutumiseen osaksi tiimiä. Saat käyttöösi OP:n monipuoliset henkilöstöedut ja kattavan työterveyshuollon.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Rainisto 0505864478 tiistaina 11.6. klo 13-14 ja torstaina 13.6. klo 13-14 ja Ella Ruutu 0401209732 tiistaina 18.6. klo 10-11.

Hae tehtävää 23.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lähetä hakemus ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva Project Manager. Liitä hakemukseen CV, saatekirje ja palkkatoiveesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime sekunneille.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.