(Removed from publishing)

Procurement Specialist
Siemens Healthcare Oy

Original publication date 28.11.2019

Procurement Specialist, Siemens Healthcare Oy

Kiinnostaisiko sinua työskentely kansainvälisessä organisaatiossa ostotoimintojen kehittämisen parissa? Meillä olisi siihen nyt loistava mahdollisuus Procurement Specialistin tehtävässä Siemens Healthcare:lla Espoon Perkkaalla.

Siemens Healthineers on johtava terveysteknologiayritys, joka jatkuvasti kehittää tuoteportfoliotaan diagnostisen kuvantamisen ja laboratoriodiagnostiikan ydinalueillaan. Siemens Healthineers kehittää aktiivisesti myös digitaalisia terveyspalveluitaan ja terveydenhuollon konsultointipalveluitaan kansainvälisesti. Talousvuonna 2018, joka päättyi 30. syyskuuta 2018, Siemens Healthineersin liikevaihto ylsi 13,4 miljardiin euroon ja yhtiön oikaistu liikevoitto oli 2,3 miljardia euroa. Siemens Healthineersillä on maailmanlaajuisesti noin 50 000 työntekijää. Siemens Healthcare Oy työllistää 120 ihmistä Suomessa, Latviassa, Virossa ja Liettuassa. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.healthcare.siemens.fi

 

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Päävastuullasi on ostotoiminnan hallinnointi, joka pitää sisällään toimitussopimuksiin liittyvää seurantaa, sopimusneuvotteluja ja raportointia. Vastaat ostotoiminnoista kattavasti mukaan lukien alihankkijoihin ja autoihin liittyvät sopimukset. Keskityt tehtävässä kustannustehokkaan ostotoiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. 

Tässä tehtävässä pääset osaksi Pohjoismaiden ostotiimiämme. Tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä suomen ja pohjoismaisten kollegoiden kanssa. 

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä:

  • Kaupallisen alan peruskoulutusta, esim. Tradenomi
  • Vähintään kolmen vuoden työkokemusta ostotehtävistä, mielellään itsenäisistä vastuista ostotoiminnan parista
  • Oma-aloitteista, tarkkaa ja vastuullista työotetta
  • Erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä tehtävässä pääset kehittämään yrityksemme ostotoimintaa itsenäisesti. Meillä pääset työskentelemään ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa mielenkiintoisella terveydenhuollon alalla. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa Lotta Lehmusvuori, +46 70 728 13 80.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 15.12.2019 mennessä.