(Removed from publishing)

Postittaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 7.11.2019

Kiinnostaako siisti sisätyö, rento ja mukava työporukka sekä säännölliset työajat? Pystytkö jämptiin ja järjestelmälliseen työhön sekä aurinkoiseen asiakaspalveluun? Hae meille

POSTITTAJAKSI 

 

suureen asiakaskohteeseemme HELSINKIIN, tarkemmin sanottuna Vallilaan. Tehtäviisi kuuluu postin vastaanottamista, lajittelua, jakamista ja lähettämistä. Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, 11,76 €/h. Työsopimus tehdään alkuun määräaikaisena parhaillaan käynnissä olevan kilpailutuksen vuoksi. 

 

Odotamme sinulta vahvaa sitoutumista asiakkaamme työn sujuvaksi tekemiseen eli halua tehdä oma työsi hyvin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta asenteellaan ja muilla ansioillaan vakuuttavan tyypin perehdytämme kyllä tehtäviin alusta alkaen. Emmekä me kokeneempaa kehäkettuakaan heitä kylmiltään työhön, ei tässä mitään barbaareja olla. Suomen kielen taitosi on oltava sujuva, jotta pystyt nopeatahtisempinakin päivinä hoitamaan työsi erittäin hyvin.

 

Tarjoamme huippuesimiehen, mukavan tiimin ja kilpailukykyisen palkan lisäksi kaikki suuren talon henkilöstöedut. Henkilökuntakerhomme hankkivat mm. leffalippuja ja liikuntaseteleitä etuhinnoin ja liikunta- ja hierontapalveluista saat alennuksia ihan vaan koska haluamme pitää hyvinvoinnistasi huolta. Osaamme arvostaa kokemusta talon sisältä ja tuemme enemmän kuin mielellämme sinun oman urapolkusi rakentamista kohti esimies- tai asiantuntijatyötä, jos se on sinun juttusi.

 

Joko sormi nykii kohti Hae-painiketta? Älä epäröi vaan jätä hakemuksesi jo nyt, palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet löydämme! 

 

Vai kaipaatko lisätietoa tehtävästä? Kurkkaa osoitteeseen https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana ja lue lisää meistä työnantajana, tai nakkaa kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.