(Removed from publishing)

Porrassiivooja (kesätyö), Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 6.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme porrassiivoojaa kesätöihin Malmille.

Työssä toimit porrassiivouskohteissa kesälomatuuraajana 02.07.-02.08.2019. Työaika on minimissään 14 h/ viikko, mutta halutessaan voi saada myös lisätunteja. Työskentelypäivät ovat ma, ke ja pe.

Työkohteisiin pääsee kulkemaan hyvin julkisilla kulkuvälineillä.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksesi, joten kerrothan työhistoriastasi hakemuksessasi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.