(Removed from publishing)

Porrassiivooja Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 4.9.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä niitä on tarjolla! Etsimme Espooseen

 

PORRASSIIVOOJIA

 

Minkälaisesta pestistä on kyse? Työkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin 8-16.00, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. Töitä on tarjolla eri puolilla Espoota, joten kerrothan hakemuksessasi tarkemmin missä päin olet valmis työskentelemään. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit.

 

Ketä etsimme? Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä - opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen!  Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Toivomme sinulta suomen kielen taitoa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta.. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.