(Removed from publishing)

Pintakäsittelijä/teippaaja teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Original publication date 5.12.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme pintakäsittelijää/teippaajaa teollisuuden koneiden ja laitteiden pintakäsittelyyn liittyviin suojaus-, pakkaus- ja lähettämötöihin Järvenpäähän. Työ edellyttää 2-vuorovalmiutta, mutta töitä tehdään ajoittain myös pelkästään päivävuorossa.

Pintakäsittelijän/teippaajan tehtävässä avustat maalareita ja hiekkapuhaltajia teollisuuslaitosten tuottamien koneiden ja laitteiden pintakäsittelytehtävissä. Suojaat käsittelyyn tulevien koneiden ja laitteiden osia, käytät siltanosturia ja trukkia ja hoidat ajoittain myös tavaran lähettämiseen liittyviä tehtäviä. Käsiteltävät kappalekoot vaihtelevat, mutta käsiteltävänäsi on tavallisesti hyvinkin suuria kokonaisuuksia.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta pintakäsittely- ja/tai varastotöistä. Työntekijänä olet rutiinia pelkäämätön ja arvostat laadukasta lopputulosta. Lisäksi sinulle on luontevaa työskennellä niin yksin kuin ryhmässä. Eduksi katsomme siltanosturin ja erilaisten trukkien käyttökokemuksen sekä työturvallisuuskortin. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on kuitenkin oikeanlainen asenne ja kohdillaan oleva motivaatio. Ethän siis arkaile jättää hakemusta myöskään vähäisemmällä kokemuksella, sillä tehtäviin tarjotaan asiallinen perehdytys!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn yrityksessä, jossa tekemistäsi arvostetaan, ja jossa sinua tarpeen tullen myös koulutetaan edelleen alallasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian, ja tarjolla on alkuun määräaikainen työsuhde arviolta maaliskuun loppuun. Hyvin tehdyt työt petaavat kuitenkin hyvät mahdollisuudet jatkaa työskentelyä myös maaliskuun jälkeen. Samalla saat mahdollisesti myös väylän varmistaa itsellesi kesätyön kesäksi 2020.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi pikimmiten hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla 16.12. alkaen Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi