(Removed from publishing)

Pienkonekorjaaja Lahteen
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 2.1.2019

Hämeen Rakennuskone Oy, HRK-konevuokraamot on 1975 perustettu suomalainen perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme työkohteeseen teknisesti korkeatasoiset, turvalliset ja kuhunkin työhön parhaiten soveltuvat laitteet.

Tutustu meihin sivuillamme hrk.fi

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Lahden toimipisteeseen pienkonekorjaajaa. Työ pitää sisällään erilaisten rakennuksilla käytettävien työkoneiden toimivuuden testaamista/ tarkistamista, laitteiden pesua, huoltotöitä ja järjestyksestä huolehtimista (tavarat/ laitteet oikeilla paikoilla).

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta asentajan/ korjaajan työstä, reipasta asennetta, perushyvää fyysistä kuntoa ja mielellään tuntemusta rakennuksilla käytettävistä työkoneista.

Tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten aiempi kokemus täysin vastaavista tehtävistä ei ole ehdotonta. Tärkeintä on reipas tekemisen meininki ja kiinnostus teknisiä laitteita kohtaan.

Työtä tehdään ma - pe päivävuorossa.

Tarjoilla on vakituinen työ kasvavassa yrityksessä, mukavat työkaverit, monipuolinen ja haasteellinen työnkuva sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut, ei siis suoria yhteydenottoja HRK:lle.Täytä pikaisesti hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Lisätiedot: Smile Henkilöstöpalvelut yhteyspäällikkö/ Toni Dahlman: toni.dahlman@smilepalvelut.fi