(Removed from publishing)

Perussiivooja vaihtelevaan työhön Salon alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 18.4.2019

Etsitkö aktiivista kokoaikatyötä, jossa päivän askeleet täyttyvät takuuvarmasti? Lue tämä ilmoitus tarkkaan!

 

Etsimme tiimiimme reippaita ja iloisia

  

PERUSSIIVOOJIA
 
Salon alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävät pitävät sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta sekä keikkatöitä teollisuus- ja toimistokohteissamme. Lisäksi tuuraat tarvittaessa sairastapauksissa ja lomalla olevia. Pääsääntöisesti töitä on tarjolla arkisin aamu- ja iltavuoroissa.  Satunnaisesti töitä voi olla tarjolla myös viikonloppuisin. Vaikka työ onkin vaihtelevaa ja keikkaluontoista, niin töitä meillä on tarjota sinulle täydet 37,5 tuntia viikossa!

  

Toivomme sinulta halua oppia uutta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta työhön ja halua oppia uutta. Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta ei välttämätön – asenne ratkaisee! Työ on fyysistä, joten toivomme sinun huolehtivan peruskunnostasi.  Tehtäviin vaaditaan ajokortti sekä sujuva suomen kielen taito.

  

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. 

  

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner