(Removed from publishing)

Peruspesijöitä Harjavaltaan
ISS Palvelut Oy

Original publication date 24.6.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä PERUSPESIJÖITÄ tiimiimme Harjavaltaan.

Työtehtäviisi kuuluu peruspesut teollisuusympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkipäivisin ja -iltaisin, mutta työ sisältää vaihtelevasti myös viikonloppuvuoroja. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 35-37,5 tuntia viikossa. 

Hakijoilta edellytämme aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, reipasta asennetta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Viihdyt tehtävässä, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on tunnollinen sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortti on pakollinen, mutta tarjoamme koulutuksen tarvittaessa.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.7.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -