(Removed from publishing)

Perintäkäsittelijä
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Original publication date 11.2.2019

Onko sinulla kokemusta taloushallinon töistä ja perinnästä? Haemme perintäryhmään vuorotteluvapaan sijaisuuden ajaksi 1.4.–27.9.2019

perintäkäsittelijää

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa vesihuollon ja jätehuollon erilaiset perinnän tehtävät sekä muita toimistotehtäviä.

Sinulla on vähintään keskiasteen kaupallinen koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi) sekä muutaman vuoden kokemus taloushallinnon ja perinnän erilaisista tehtävistä ja järjestelmistä. Hallitset myös Microsoft Office -sovellusten perusteet. Eduksi katsomme ruotsin ja englannin kielen taidon.

Olet työssäsi aktiivinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Yksi vahvuutesi on innokkuutesi ja halu oppia uusia asioita nopeasti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. 

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi tarjoamme HSY:n monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit.

Lisätietoja tehtävästä antaa maksunvalvontapäällikkö Tiina Määttä arkisin 19.2. asti klo 9.00–15.30, puh. 050 312 0901.

Sijaisen edellytyksien täyttymisestä saat lisätietoja https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa    

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 22.2. klo 15.00. mennessä.