(Removed from publishing)

PDMS-suunnittelija, ANDRITZ Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 21.10.2019

Haemme ANDRITZ OY:n Fiber Technologies –divisioonaan LAHTEEN PDMS-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin
1 300. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

Tehtävänäsi on toimia puunkäsittelylaitoksen ja energiasektorin tehdassuunnittelussa, ylläpitää PDMS-suunnittelutyökalua, hoitaa kehitystehtäviä sekä toimia tarjouksien teknisen konseptoinnin, määrittelyn ja toteutuksen suunnittelijana.
Toimenkuvaan kuuluvat layout-suunnittelu, virtauskaaviot sekä suunniteltujen kokonaisuuksien tekninen määrittely laitetasolla osana tarjous- ja estimaatiotiimiä.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta tehdassuunnittelusta ja työskentelystä PDMS-ympäristössä.
AutoCAD ja Inventor-osaaminen luetaan hakijalle eduksi.
Sujuva englannin kielen hallitseminen kirjallisesti ja suullisesti on välttämätöntä.
Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista (keskimäärin noin 40 pv/vuosi).

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös järjestelmällisyyttä ja kykyä organisoida omaa työtä ja kykyä pysyä aikatauluissa.
Toimit osana tiimiä ja olet paljon tekemisissä mm. oman organisaatiosi myynnin, tuotehallinnan ja teknologiapuolen kanssa, joten hyvät kommunikointitaidot ovat myös avainasemassa tehtävän hoidossa.

Andritz Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä mukaan haastaviin projekteihin, jotka liittyvät suuriin kokonaisuuksiin. Saat mahdollisuuden sekä itsesi että myös koko toiminnan kehittämiseen merkittävien teollisuuden projektien parissa. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista projektintoteutusryhmää ja voit hankkia kokemusta kansainvälisessä organisaatiossa, jossa sinulla voi olla mahdollisuuksia siirtyä muihin toimintoihin tulevaisuudessa.

Tule työskentelemään globaalissa ympäristössä, jossa tukenasi ovat asiantuntevat osaajat!

Jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.