(Removed from publishing)

Parturi-kampaajia / Hius- ja kauneuskeskus Loiste
Hius- ja kauneuskeskus Loiste

Original publication date 29.5.2019

Haemme PARTURI-KAMPAAJAA Pieksämäen Prisman Emotionin yhteydessä olevaan Hius- ja kauneuskeskus Loisteeseen. Työsuhde on määräaikainen 30.9.2019 saakka. Työtunnit keskimäärin 20 h/vko. Työn aloitus kesäkuun aikana, sopivan henkilön löydyttyä.

Me suursavolaiset haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessa tekemällä tavallisia asioita epätavallisen hyvin! Olethan siis aidosti asiakaspalveluhenkinen parturi-kampaaja ja saat hymysi tarttumaan niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt valmis ammattilainen tai työuransa alkutaipaleella oleva nouseva tähti. Tärkeintä on tuntemasi intohimo työtäsi kohtaan ja halusi ylittää asiakkaasi odotukset. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä.

Saat mahdollisuuden tehdä työtä uudessa ja viihtyisässä työympäristössä. Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi yrityksessä, joka panostaa henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajoista henkilöstöeduista.

Käy täyttämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta 16.6.2019 mennessä.
Huomioimme ainoastaan sähköisesti saapuneet hakemukset.
Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Tanja Lähdekorpi puh. 010 7640461.