(Removed from publishing)

Pankkitarkastaja markkinariskimallien arviointiin
Finanssivalvonta

Original publication date 8.3.2019

Jos sinulla on osaamista ja kokemusta pankkitoiminnasta ja erityisesti pankkien riskienhallinnasta, tervetuloa Finanssivalvontaan hankkimaan erilaista näkökulmaa urallesi.

Haemme

PANKKITARKASTAJAA

markkinariskimallien arviointiin.

Vastaat pankkien vakavaraisuuslaskennassa käytettävien sisäisten mallien arvioinnista. Työssäsi arvioit sääntelyn noudattamista Finanssivalvonnan ja EKP:n tarjoamiin työkaluihin ja menetelmiin tukeutuen. Haastat tarvittaessa pankin toimintatavat ja löydät ratkaisuja vaativissakin tilanteissa.

Sinulla on kokemusta riskien mallintamisesta ja pankkien vakavaraisuussääntelystä. Olet kartuttanut osaamista erityisesti markkinariskien tunnistamisesta, mittaamisesta ja hallinnasta. Arvostamme osaamista myös muilta riskialueilta. Sinulla on käytännön kokemusta pankkien riskienhallinnasta tai sisäisestä tarkastuksesta sekä soveltuva korkeakoulututkinto.

Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Siedät paineita ja olet innostunut laajentamaan osaamistasi. Toimintatapasi ryhmässä on rakentava ja ratkaisukeskeinen. Olet aktiivinen ja esiintymistaitoinen asiantuntija, joka kommunikoi sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Asiantuntijoillamme on mahdollisuus työskennellä laajojen kokonaisuuksien parissa ja saada kattava näkemys finanssimarkkinoiden valvonnasta. Pääset kehittämään valvontatyötämme ja osaamistasi osana eurooppalaista pankkivalvontaa. Vaativien työtehtävien vastapainoksi meillä on tarjolla osaavien kollegoiden tuki.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Sami Tiainen torstaina 14.3. ja tiistaina 19.3., p. 09 183 5278 tai sami.tiainen(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA