(Removed from publishing)

Palvelutyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 7.3.2019

Kelpaisiko itsenäinen ja liikkuva työ, jossa pääset päivittäin sekä pakettiauton rattiin että tekemisiin ihmisten kanssa? Tule meille töihin! Etsimme nyt asiakaskohteeseemme

 

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

 

hoitamaan kuljetuksia, postituksia, kokoushuoneiden järjestelyjä ja satunnaisia korjaustöitäkin tiimin handymanin apuna tai sijaisena. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja siitä maksetaan KIPA TES 5 mukaista palkkaa. Kaikille kohteessa työskenteleville teetetään poliisilla turvallisuusselvitys.

 

Etsimme tyyppiä, joka on aikaansaava, positiivinen ja oma-aloitteinen. Asiakaspalvelutaitojen on oltava priimaa, sillä asiakaskohtaamisia tulee eteen lukuisia joka päivä. Asiakkaamme kieli on suomi ja suomenkielistä palvelua edellytämme myös valittavalta työntekijältä. Arvostamme myös kokemusta pakettiauton ajamisesta ja kiinteistöalan töistä, mutta positiivinen asenne on kaiken a ja o!

 

Tarjoamme harvinaisen mukavan työporukan lisäksi kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista laajemmasta työterveyshoidosta leffalippuihin ja liikuntaseteleihin. Tuemme erittäin mielellämme myös sinun oman osaamisesi kehittämistä ja urapolun rakentamista - tämä ala vie helposti mennessään!

 

Kolahtiko kohdilleen? Hae heti paikkaa oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Vai kaipaatko vielä lisätietoa tehtävästä? Lähetä kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme vastaan vain oheisen linkin kautta.