(Removed from publishing)

Palvelutuotantopäällikkö
S-Business Oy

Original publication date 21.4.2017

S-Business on S-ryhmän yritysasiakkaille suunnattu etuohjelma ja maksukortti, joka vapauttaa yritykset kuittisirkuksesta. Kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. S-Business-kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo yli 27 000 suomalaisessa yrityksessä. S-Business liiketoimintaa harjoittaa SOK:n tytäryritys S-Business Oy.

Haemme kokenutta palvelutuotantopäällikköä vastaamaan S-Business Oy:n palvelutuotannosta (mm. luottopäätökset, luotonvalvonta, laskutus, kortinvalmistus, riskienhallinta) ja operatiivisen toiminnan kehittämisestä. Toimit vahvassa yhteistyössä myynnin, asiakaspalvelun, kehityksen ja IT:n sekä muiden sidosryhmien kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kykenet itsenäisesti ohjaamaan sekä sisäisiä että ulkoisia yhteistyökumppaneita. Osallistut kehitysprojekteihin (voit johtaa projekteja tai osallistua niihin vastaten oman alueesi määrittelyistä tai testauksesta).

Et pelkää tarttua uusiin haasteisiin, viet asioita itsenäisesti, oma-aloitteellisesti ja vastuullisesti eteenpäin. Hahmotat isot kokonaisuudet, mutta huolehdit kuitenkin yksityiskohdista ja käytännön asioista.

Odotamme sinulta:
- vahvaa kokemusta korttimaksamisen prosesseista ja toimijoista (mm. luottohallinnosta, luotonvalvonnasta, riskienhallinnasta ja talouden prosesseista). Viranomaisvaatimusten tunteminen ja aiempi yrityskorttikokemus katsotaan eduksi.
- näyttöjä menestyksekkäästä toiminnan koordinoinnista ja johtamisesta
- tietoteknisiä valmiuksia ja kokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä
- kiinnostusta ja kykyä ratkaista ongelmatilanteita
- oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä englannin kielen osaaminen.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja tiimiä, saat mukavat työkaverit ja pääset hyödyntämään ison talon hyvät edut.

Hae paikkaa viimeistään 8.5.2017 mennessä oheisella hakulomakkeella, käymme hakemuksia läpi jo aiemmin, joten toimithan nopeasti. Rekrytoimme soveltuvan henkilön mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riitta Luostarinen-Rintala (etunimi.sukunimi@sok.fi), p. 050 3567 369.