(Removed from publishing)

Palvelutiskisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 7.6.2019

Haussa useita palvelutiskin siivoojia/tiskaajia sunnuntai ja lauantai työhön. Työt tehdään iltaisin noin 17-23 välillä. Työ on fyysisesti rankkaa ja vaatii hyvää kuntoa. On yksintehtävää työtä sekä tiimityötä.

 

Hei sinä, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä! Meiltä niitä löytyy!

 

Etsimme nyt Turun tiimiimme iloisia

 

PALVELUTISKIN SIIVOOJIA/TISKAAJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Tehtävääsi kuuluu päivittäistavarakaupan myymälän siisteydestä ja puhtaanapidosta huolehtiminen. Varmistat myös, että kaupan palvelutiski pysyy tip top -kunnossa! Kaikissa tehtävissämme tärkeää on ymmärtää asiakaspalvelun merkitys! Työtä on tarjolla viikonloppuisin n. 17-23, joten viikossa töitä kertyy yhteensä 12 tunnin verran. !

 

Toivomme hakijoilta reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa. 

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.