(Removed from publishing)

Palvelupäällikkö
Efima Oy

Original publication date 14.6.2019

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Palvelupäällikkönä vastaat asiakkuuden kehityksestä, palvelunhallinnasta, onnistuneesta asiakaspalvelusta ja lisämyynnistä nimetyille asiakkaille. Huolehdit jatkuvan kehityksen varmistamisesta asiakkuuksissa ja sovittujen kehitystoimenpiteiden koordinoinnista organisaatiossamme. Olet vankka asiakas- ja palvelunhallinnan osaaja ja ymmärrät liiketoimintaa ja sen kehittämistä. Arvon tuottaminen ja asiakaskokemuksesta huolehtiminen ovat sinulle tärkeitä.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • asiakastyytyväisyys on intohimosi.
  • johdat palvelutiimiä innostavasti tuottamaan asiakkaalle erinomaista palvelua.
  • sinulla on usean vuoden kokemus, osaamista ja onnistumisia asiakas/palvelunhallinnasta.
  • sinulta löytyy vahvaa osaamista organisoimisesta ja tehtävien koordinoinnista
  • sinulla on hyvä paineensietokyky ja ymmärrät yksittäisten tehtävien tärkeyden osana laajoja kokonaisuuksia
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin
  • olet fiksu ja aikaansaava
  • olet tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi

Tämä työ on sinua varten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoa olevat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Kollegoinasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin tai Tampereen parhaalla paikalla, jossa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi 30.6.2019.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin heti hakuajan päätyttyä viikolla 27.

Haastattelut järjestetään elokuussa ja toivomme, että tehtävään valittu henkilö voisi aloittaa työt syys-lokakuussa 2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Karjunen. Jukan tavoitat sähköpostitse osoitteesta jukka,karjunen@efima.com tai puhelimitse numerosta 050-434 7496 20.6 ja 27.6.2019 klo 9:00 – 10:00.