(Removed from publishing)

Palvelupäällikkö
Tietokeskus Finland Oy

Original publication date 14.5.2019

Palvelupäällikkö

Tietokeskuksen missiona ja tavoitteena on tuoda tietotekniikalla #iloa ja menestystä asiakkaidemme työhön ja asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa. Meitä on maanlaajuisesti jo yli 300 ja liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti meillä on paikka sinulle, energinen ja aikaansaava palvelupäällikkö.

Palvelunhallinnan tiimi vastaa asiakkaidemme operatiivisesta yhteistyöstä ja koostuu palvelupäälliköistä ja -asiantuntijoista. Haemme nyt tiimin vahvistukseksi uuteen rooliin aikaansaavaa ammattilaista huolehtimaan julkisen sektorin asiakkaistamme.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja käytät aikaasi mm. työasematoimitusten hallinnoinnin, verkkokaupan, logistiikan ja esiasennusten parissa.

Olet hankkinut kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä jo useamman vuoden ja ymmärrät julkisen sektorin asiakkaiden tarpeet. Haluat päästä hyödyntämään osaamistasi kasvavaan IT-taloon, jossa kehitetään jatkuvasti uutta.

 

Työssä onnistuaksesi sinulla on:

  • Vahvaa osaamista julkisen sektorin työskentelystä, mieluiten palveluntarjoajan roolista
  • Rautaista organisointikykyä ja taitoa saada isotkin kokonaisuudet hoitumaan tavoitteiden mukaisesti niin asiakkailla kuin meillä sisäisestikin
  • Kehityshalua ja -myönteisyyttä – niin oman työroolisi ja osaamisesi kuin asiakkaiden tarpeidenkin suhteen
  • Erinomaista ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn kuitenkin esimiehen ja tiimin tuella   
  • Halua pistää kädet saveen ja tehdä itse käytännön työtä ideoinnin ja kehittämisen lisäksi

 

Toimipisteesi sijaitsee Helsingin konttorillamme Konalassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tietokeskus-kollegoita sinulla on lisäksi mm. Turussa, Tampereella, Oulussa ja Porissa, ja vierailet säännöllisesti myös asiakkaittemme luona.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.5. liitteineen rekrytointiportaalin kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä.

Haastattelut pidetään viikolla 19-20. Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Mäki, puh. 040-529 8573, parhaiten tavoitettavissa 16.5. klo 15-16 ja 24.5. klo 15-16.