(Removed from publishing)

Palvelupäällikkö
RTK-Palvelu Oy

Original publication date 29.10.2018

Vahvistamme pääkaupunkiseudun organisaatiota ja haemme kahta palvelupäällikköä, yhtä siivous- ja käyttäjäpalveluiden ja toista kiinteistöjen ylläpitopalveluiden tehtäviin. Palvelupäälliköt vastaavat molemmat noin 6 MEUR:n vuosittaisesta liikevaihdosta ja heillä on kummallakin kuusi palveluesimiestä apunaan organisaation johtamisessa. Molempien tehtävien osalta odotamme aktiivista ja kehittävää otetta sekä oma-aloitteista asennetta. Lisäksi edellytämme sinulta hyvää ja ammattimaista asennetta asiakkuuksien hoitoon sekä ymmärrystä asiakaslupausten pitämisestä.

Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.

Siivous- ja käyttäjäpalveluiden palvelupäälliköltä odotamme kokemusta työnjohto- ja esimiestehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Toimit luontevasti myös korkean profiilin asiakkaissa ja työskentelet sekä suomeksi että englanniksi. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi AMK- tai YAMK-restonomi/tradenomi, JET tai siivousteknikko. Arvostamme työuralla tapahtunutta edelleen kouluttautumista alan sisällä.

Kiinteistöjen ylläpitopalveluiden palvelupäälliköltä odotamme kokemusta kiinteistöhoidon esimiestöistä mielellään päällikkötasolla. Ymmärrät hyvin kiinteistöhuollon ja ulkoalueiden hoidon palvelut. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja selviät sekä suomen että englannin kielellä. Työkokemuksen lisäksi arvostamme teknistä koulutustaustaa esimerkiksi ammattikorkeakoulusta. Kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto katsotaan eduksi. Arvostamme työuralla tapahtunutta edelleen kouluttautumista.

Tarjoamme sinulle avainpaikan kiinteistöalan voimakkaasti kasvavan haastajan organisaatiossa. Tule toteuttamaan kanssamme uutta strategiaa ja näkemään hyvän työmme tulokset. Toimipisteesi on pääkaupunkiseudulla.

Meillä on ovet aina auki alamme ammattilaisille!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Timo Harju, puh. 020 746 9688 ma 5.11. klo 14–16, to 8.11. klo 10–12 ja ti 13.11. klo 10–12. Täytä hakemuksesi ja kerro palkkatoiveesi sekä kummasta tehtävästä olet enemmän kiinnostunut viimeistään 12.11.2018.